Amb la calor la flora es veu afectada i redueix la població en el sistema digestiu.
És important tenir-ne una cura especial, ja que evita males digestions, afectacions digestives i millora la vitalitat.
Es poden afegir aliments de la cuina japonesa cuiden l’equilibri de la nostra flora:
Tamari
Umeboshi
Xucrut
I begudes, que a més ens poden refrescar:
Kefir d’aigua
kombutxa
I si vols un reforç extra pots comptar amb complements com
Vitanatur Symbiotics g (sobres): 10 soques probiòtiques + fibra prebiòtica + vit grup B >> per una regeneració intensa
Ergyphilus plus (capsules): sinergia de 4 soques probiòtiques + lactobacilus+ bifidobactèris + F.O.S >> per mantenir i protegir la flora.
L’ús d’aquests complements ha d’estar sempre sota la supervisió i consell d’un professional, PER AIXÒ ÉS IMPORTANT QUE CONSULTIS al/la naturòpata PER ACONSELLAR-TE QUIN ÉS EL MÉS ADEQUAT EN CADA PERSONA, SITUACIÓ i com utilitzar-lo.