
CAL VIROL – Bar, Restaurant
Virol. “Persona de muntanya que viu de la pagesia. Un cop per setmana, baixa al mercat i aprofita per esmorzar.”
Bon menjar i casolà, menú diari i de cap de setmana.
LA NOSTRA CARTA
PLATS COMBINATS
Bistec de vedella, Llom, Hamburguesa, Salsitxa, Truita francesa, Calamars andalusa o romana, Sípia, Acompanyants, croquetes, amanida, patates i bacó
PICA-PICA
Carn del cap a la vinagreta, Braves, Patates al Virol, calamars andaluza, Calamars romana, Pinxos, Xoco fregit, Cloïsses marinera o vapor, Musclos marinera o vapor, Gambes planxa, Croquetes unitats, Aletes de pollastre, Morro, Escopinyes, Olives, Xips patates, Pernil salat, llesques, Naxos amb guacamole, Bunyols de bacallà, Xipirons, Anxoves, Formatge curat amb codonyat, Navalles, Seitons amb vinagre, Musclos Lo Virol, Carpaccio vedella
ENTREPANS FREDS
Fuet, Pernil salat, Llonganissa, Formatge, Formatge manxec, Catalana, Pernil dolç, Tonyina , Bull blanc o negre, Anxoves, Llonganissa axoriçada Vegetal tonyina
ENTREPANS CALENTS
Botifarra, Llom, Pinxos, Hamburguesa, Hamburguesa complerta, Calamars andaluza, Truita, Bacó, Cansalada, Vegetal de pollastre, Bikini, Frankfurt, Serranito, Virol, Salsitxa,
TORRADES
Escalivada amb anxoves, Formatge de cabra i ceba, Tonyina, Pernil salat, Pernil dolç i formatge, Sobrassada i formatge, Anxoves
PEIXOS
Calamars planxa, Sípia a la planxa, Llenguado, Bacallà amb all i oli
ESPECIALITATS
Paelles de peix i Fideuas
ESMORZARS DE FORQUILLA
Callos, Vedella amb bolets, Costelles de porc amb salsa barbacoa, Sípia amb amanida, Ànec confitat , Galtes guisades, Peus de porc guisats, Cargols guisats,
PA POLAR
Llom, bacó i formatge, Truita, pernil dolç i formatge, Carn picada picant, ceba i formatge Pollastre, enciam, tomàquet i ou dur, Carn picada, ceba escalivada i formatge
CLOTXES
Carn picada i ceba, Escalivada bacó i formatge, Vegetal, pollastre, enciam, tomàquet ou dur i tonyina, Gambes, tonyina, tronquets de mar i encima.
AMANIDES
Amanida verda, Amanida Virol, Amanida de formatge, Amanida de fruits secs, Amanida de salmó i formatge tendre
BRASA
Pit de pollastre laminat , Cuixa de pollastre, Llom, Cansalada, Galtes de porc, Bistec, Entrecot 250gr, Entrecot 500gr, Secret, Botifarra , Peus de porc, Xai, Entranyes, Costelles a la barbacoa, Acompanyat amb patates o mongetes
ELS NENS TAMBÉ MENGEN
Canelons, Salsitxes amb patates, Truita amb patates, Hamburguesa amb patates, Croquetes amb patates, Ous fregits amb patates, Macarrons, Nuggets amb patates
MENÚ DIARI I CAP DE SETMANA
SERVEI A DOMICILI