SA CALDERETA – Rostisseria, especialitat en cuina catalana i menorquina
Em presento! El meu nom es Carles Pons, menorquí de naixement i català d'adopció. Vaig arribar a Barcelona per estudiar cuina a l'escola d'hostalatge i restauració; prest varen sorgir oportunitats de seguir aprenent i formar-me com a professional passant per cuines de renom com el restaurant Reno, Finisterre o la Torreta de Sitges fins a arribar a dirigir la restauració d'un club centenari com el Club de Golf Sant Cugat. Instal·lat a la comarca del Vallès des de fa quinze anys, ara emprenem un nou projecte familiar a Cardedeu: «Sa caldereta»
SA CALDERETA ROSTISSERIA, cuina per a tu amb productes frescos i de proximitat de primera qualitat. Una fusió de la típica cuina catalana i menorquina. Tota la varietat típica d'una rostisseria, com ara; Pollastres a l'ast, croquetes, canelons..
Alguns dels nostres plats
- Peix de roca per als nostres fumets.
- Calderetes sabor mediterrani, sabor a Menorca
- Esqueixada, escalivades, humus, brotxetes de mozzarella ...
- Arrossos i fideuàs per encàrrec de peix, mixta o negra
- Assortit d'amanides
- Fem calderetes per encàrrec
Coneix el nostre racó de productes de Menorca, com; ensaïmades, sobrassades, Camot, pastissets, carquinyols, carnixua...
Horari
Dilluns, dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 8:30h a 15:30h.
Obrim tots els festius excepte 1 de Gener.