Monogràfics Ofertes Salut

RETIR “PROCÉS CREATIU” – 18, 19 i 20 d’octubre.

Després de la gran acollida en la xerrada “Obre els ulls” d’aquest diumenge passat, en la Sala Bernat Martorell, on varen venir aproximadament 50 persones, us compartim el Retir “Procés creatiu” que tindrà lloc a l’octubre en una meravellosa casa a Sils.

 

DESCOBREIX EL PODER DEL TEU SER 

 

Has sentit alguna vegada que estàs estancat en la teva vida, repetint els mateixos patrons emocionals i mentals que et limiten? Hi ha alguna mena de patiment dins teu?

Ara, Imagina per un moment que pots aprendre a transformar tot això, d’alliberar-te de les creences limitants i construir una realitat basada en la pau, l’alegria i l’abundància.

Per això et vull parlar del Retir “Procés creatiu”. Una porta d’entrada a autoconeixement  i despertar espiritual. Aquí tindràs l’oportunitat de recordar qui realment ets, i deixar enrere la identificació amb el “personatge” que has creat, però que no és la teva autèntica essència.

Recorda: “la pau mental és clarament una qüestió interna”. La teva felicitat no depèn de les circumstàncies externes, sinó que és una elecció que neix dins tu. De la mateixa manera, el sofriment és també una conseqüència d’una decisió interna, no una imposició externa.

Aquí és on rau el teu gran poder: ja no necessites posar el control de la teva felicitat fora de tu. Quan descobreixes que la clau de la teva pau i benestar dins teu ,tot es transforma.

 

UN VIATGE DE RENAIXEMENT: CONNECTA AMB LA TEVA ESSÈNCIA AUTÈNTICA

Aquest taller d’immersió en tècniques quàntiques, inspirat en les metodologies del Dr. Joe Dispenza i “Un Curso de Milagros” (UCDM), et guiarà en un procés profund per alliberar-te dels patrons inconscients que t’han mantingut atrapat en el passat.

Actualment, el teu present està condicionat per pensaments i emocions arrelats en el passat, que distorsionen la teva percepció i la realitat que experimentes. Així, sense adonar-te’n, les teves decisions actuals estan marcades per aquestes memòries, repetint cicles i mantenint-te ancorat en la mateixa realitat. Això vol dir que el teu futur no és més que una repetició del passat.

Només quan sanis el teu passat podràs viure plenament en el present, l’anomenat “aquí i ara”, on existeix la llibertat real per prendre decisions conscients i crear un futur ple de noves possibilitats.

Des d’aquest present alliberat, podràs connectar amb la teva veritable essència, accedint a una nova ment capaç de percebre el món des d’una perspectiva de pau i tranquil·litat.

 

EL NOSTRE OBJECTIU ÉS SIMPLE PERÒ PROFUND

El nostre objectiu és oferir-te un viatge fantàstic al cor de la teva ment, per conèixer en profunditat el seu funcionament i superar les barreres, resistències i autoenganys que et limiten. Aquest camí et permetrà alliberar-te i reconèixer l’essència profunda i autèntica que realment ets.

Farem aquest viatge mitjançant l’aprenentatge de la coherència cardíaca i cerebral, eines fonamentals per accedir amb més facilitat al camp quàntic, on es troba la guia intuïtiva i creativa que sempre ha estat en tu, però que sovint no escoltem.

A través de meditacions de coherència i l’accés al camp quàntic, practicarem el perdó i la l’entrega, per reescriure els programes limitants que has arrossegat fins ara. Així podràs crear un futur molt més autèntic, en harmonia amb la teva veritable essència.

 

AQUEST PROCÉS CREATIU ET DONARÀ…

  • La introducció a un model clar i una metodologia enfocada en el Ser
  • Entendre per què creiem que el canvi és tan difícil.
  • Accedir al camp quàntic, per tal de poder reescriure els programes inconscients
  • Meditacions per canviar-nos a nosaltres mateixos.
  • Processos d’entrega i perdó, per propiciar un canvi de percepció.

 

I ET PERMETRÀ…

  • Fer una autoobservació amorosa cap a tu mateix
  • Alliberar el sistema de pensament de les interpretacions conflictives que vas aprendre en el passat.
  • Fer un canvi de percepció d’un mateix, per recordar qui ets
  • Aprendre a viure amb Coherència cardíaca i cerebral.
  • Recuperar la Pau i una consciència elevada
  • Recuperar l’energia creativa per cocrear un futur amb noves possibilitats
  • Aprendre un entrenament mental per teu dia a dia

ÉS EL MOMENT DE CONNECTAR AMB MÉS PAU INTERNA

L’únic que necessites és la teva voluntat i un compromís ferm amb el teu propi canvi.

Si el que vols és assolir més Pau, aquest pot ser el teu Retir.

Aquí tens més informació:

https://creandoparejasextraordinarias.com/retir-18-19-20-octubre-2024/

Gemma Martí Cusachs

648 144 687

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad