Monogràfics Ofertes Salut

OBRE ELS ULLS. XERRADA EXPERIENCIAL EL DIUMENGE 22 A LA SALA BERNAT MARTORELL

Alguna vegada t’has aturat a preguntar-te si estàs realment content amb la teva vida? Sovint, la por a enfrontar-nos a aquesta pregunta ens manté en una rutina on només anem tirant. Però la vida té una manera de posar-nos davant de situacions que ens obliguen a considerar canvis significatius: una malaltia, una ruptura, un canvi de feina, o una pèrdua important. O potser et trobes en una d’aquelles famoses crisis dels 40 o dels 50, que et fan qüestionar:

– Si realment he fet el que volia fer amb la meva vida.

– Si em sento atrapat o condicionat en la meva situació actual.

– Si la vida sembla repetir-se constantment.

– Per què no puc posar límits en certes situacions?

– Podria sobreviure si perdés alguna cosa o algú important?

– Estic sent fidel a persones o situacions que em costen la meva llibertat?

– Sento la necessitat de controlar-ho tot constantment?

– M’estic sacrificant massa i el cost és molt elevat?

Totes aquestes situacions externes són reflexos del nostre món interior. La ciència ha demostrat que els nostres pensaments creen la nostra realitat. Tot i que ho entenem intel·lectualment, emocionalment sovint ens resistim a acceptar-ho. Tenim el costum de jutjar el món exterior, culpant els altres per la nostra infelicitat, cosa que només ens porta a perdre el nostre poder, posant la nostra felicitat en mans dels altres.

Dins nostre, hi ha una creença falsa que diu: “Si els altres fessin el que crec que em faria feliç, llavors jo seria feliç.” Per exemple:

– Si el meu fill em fes cas, em sentiria un bon pare.

– Si la meva parella em donés atenció, em sentiria estimat.

– Si la meva mare m’acceptés, em sentiria valorat.

En posar la nostra felicitat en mans dels altres, no hi ha una mirada interna per  trobar les barreres internes —creences limitants— que ens impedeixen viure una vida plena de felicitat, pau i llibertat. I en fer-ho, també bloquegem les respostes creatives que provenen d’una ment més conscient que neix del canvi de pensament, únic camí per trobar la vertadera llibertat.

 

El Vertader Poder és Dins teu

El veritable poder sempre està dins teu, i es tracta de deixar de donar valor al teu rol existencial o personatge, condicionat pel teu passat,  que està amb baixa autoestima i desvaloritzat.

Seguiries sent la mateixa persona si no fos pel teu passat? El nostre passat està construït per experiències subjectives, no per fets objectius, i continua condicionant el nostre present fins que canviem la mirada de dolor amb la qual veiem el món.

No és hora de canviar aquesta interpretació per una de més compassió i amor? La clau està en utilitzar el passat com una eina per créixer com a persona, en lloc de quedar-se en el paper de víctima, revivint històries antigues on els altres són els culpables. Això només et fa mal a tu mateix!

L’única manera de trobar la pau en la teva vida és fer una mirada interna, assumir la responsabilitat personal, obrir-se a l’autoconeixement, comprendre i aprendre el vertader perdó.

 

Connectar amb el Camp Quàntic i la Importància de la Coherència Cardíaca i Cerebral

Sabies que hi ha un camp quàntic que et pot acompanyar en aquest canvi de mentalitat i d’on poden sorgir respostes més creatives en la teva vida?

Aquest camp no és un concepte abstracte, sinó una realitat accessible quan sincronitzem la nostra ment i el nostre cor, i ara la seva existència està demostrada científicament.

La coherència cardíaca i cerebral ens permeten entrar en aquest espai on l’energia i la informació es troben en harmonia, obrint la porta a una nova manera de ser i viure. Quan aconseguim aquesta coherència, gestionem millor els nostres reptes quotidians, ens ajuda a sortir dels pensaments i patrons repetitius que ens condicionen i també podem trobar la pau interior que tant anhelem. Aquesta pau no ve de fora, sinó de dins, i sorgeix quan estem en alineació amb el nostre ésser autèntic i amb les possibilitats que el camp quàntic ofereix.

Aquest estat de coherència ens permet connectar profundament amb nosaltres mateixos, escoltar la nostra veu interior, i accedir a una font d’energia i creativitat il·limitada que transforma la nostra realitat.

És aquí on es troba la clau per superar les limitacions i condicions imposades pel nostre passat, i obrir-nos a un futur ple d’alegria, amor i llibertat.

 

Uneix-te a una Experiència Transformadora: Fes el Pas Cap al Teu Poder Interior

Ara que saps que la teva ment i el teu entorn tenen el poder de modelar la teva realitat, i la mirada interna és l’única via per trobar la pau interna, la pregunta és:

Continuaràs permetent que les teves creences limitants i patrons de pensament et condicionin? O vols posar l’atenció i recuperar el teu poder interior, buscant les barreres internes que impedeixen aquesta pau interna?

Si estàs preparat per iniciar un viatge cap al teu interior —o si ja l’has començat—, et convidem a una xerrada experiencial on aprofundirem en aquests temes. Explorarem com l’empoderament és un procés intern, com les nostres percepcions, modelades per creences limitants, influeixen en la nostra realitat, i com augmentar la nostra consciència ens pot ajudar a gestionar els desafiaments de la vida amb claredat i confiança. Parlarem també sobre l’existència del camp quàntic —una font d’energia il·limitada— i com la coherència cardíaca i cerebral ens poden obrir les portes a un nou nivell de percepció i benestar. Alhora, farem meditacions i experiències per aprofundir en el què explicarem.

Si vols fer aquest pas i aprofundir en el viatge cap a dins teu interior, t’esperem el diumenge 22 de setembre de 17:00 a 20:00 hores a la Sala Bernat Martorell. A més, gaudirem de música en viu per enriquir l’experiència.

T’hi apuntes?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad