Salut totes

LA TORNADA.

 

El setembre ja és aquí. Moment de fer balanç de què has viscut aquest estiu i preparar-te pel nou curs. Per molts també, moment de plantejar-se nous propòsits o intentar complir aquests últims mesos de l’any tot allò que vas pensar al gener i encara no has aconseguit.

COM ÉS PER TU LA TORNADA?

● Potser penses només en l’estiu, en els dies què has viscut, les vacances, sense horaris ni obligacions, amb descans, família i amics, amb nostàlgia per no poder continuar així i haver d’esperar fins al estiu vinent.

● Ja en tens prou de tot això i tens ganes de tornar a començar, a tornar a les rutines, als teus horaris, que els nens vagin a l’escola i tot torni a tenir un ordre.

● Et sents una mica frustrat/da perquè aquests mesos d’estiu han passat massa depresa i no has pogut fer tot allò que tenies al cap, sense saber com s’han acabat els dies de vacances i de bon temps i tens la sensació que no has fet res.

● La tornada a la feina se’t fa un món, estàs desmotivat/da, sense ganes, sents que no t’agrada el que fas, que no estàs en el teu lloc o no et sents valorat. Et costa llevar-te als matins i passes el dia mirant el rellotge a veure quant queda per poder marxar a casa.

● Tens ganes de tornar a la teva feina, de veure als companys, explicar què has fet a les vacances. T’agrada el que fas, sents que estàs allà on vols Així i tot sempre t’agrada tenir nous reptes i propòsits per als mesos vinents.

● Passes els dies sense més ni més, fas el que toca, sense pensar gaire, per inèrcia, la feina t’està bé, vas fent, passant les hores, els dies, els mesos… així any rere any. No penses si podria ser diferent, és el que hi ha i t’adaptes.

ET SENTS IDENTIFICAT/DA EN ALGUNA D’AQUESTES SITUACIONS?
HAS PENSAT ALGUNA VEGADA EN COM ET FA SENTIR AIXÒ?
CREUS QUE POTS FER ALGUNA COSA PER CANVIAR-HO I SENTIR-TE DIFERENT?

Alguna d’aquestes situacions ens podria portar a patir l’anomenat síndrome postvacacional.
Pot ser normal estar un parell de setmanes desmotivat, amb poca concentració i amb melancolia dels dies d’estiu, ja que ens hem de tornar a adaptar al nou ritme i horaris. Però quan l’ansietat ens supera, es torna desmesurada i s’allarga en el temps, comença a ser patològic, pot causar estrès i depressió, pot haver-hi falta d’energia, insomni, somnolència diürna, astènia, alteració del caràcter, sensació de buit, tristesa.

Si ens passa alguna d’aquestes coses hauríem de reflexionar i replantejar-nos si estem allà on volem, si ens agrada el que fem o si voldríem viure o fer alguna cosa diferent. També donant-nos un espai per escoltar-nos, per cuidar-nos i descobrir com ens sentim i el que el nostre cos necessita i ens demana.

Com em pot ajudar Ésser Fisioteràpia a combatre la tornada?
– Amb els nostres tractaments de fisioteràpia i osteopatia farem que les tensions que es produeixen en l’organisme a causa dels canvis emocionals, canvis d’hàbits o d’activitats, millorin. Pot ser que apareguin mals d’esquena, lumbàlgies, fatiga muscular o tendinopaties en tornar a la rutina.

– Amb les nostres classes dirigides de Pilates i exercici terapèutic podràs trobar el teu espai setmanal de benestar per cuidar el teu cos i la teva ment, estar actiu i alliberar les tensions del dia a dia.

– Amb la tecnologia de Neuromodulació No Invasiva Nesa t’ajudarem a regular el teu sistema nerviós, millorar l’ansietat, l’estrès i el descans.

Amb els nostres tractaments podem ajudar-te a escoltar-te i millorar! Comença el setembre ple d’energia i dona espai a la teva Salut.

Aquesta web utilitza Cookies    Veure Política de cookies
Privacidad